Expo I Love Japan

De 1001 facetten van Japan

Bezoek een legendarisch land vol contrasten, ontspan in de beroemde Zen-tuinen en slenter door de levendige straten van een bruisende wijk.

OP ONTDEKKING DOOR HET LAND VAN DE RIJZENDE ZON

Europa Expo neemt u mee op een boeiende reis om de verschillende gezichten van Japan te ontdekken. Dompel u onder in een land met een cultuur vol eeuwenoude tradities die vandaag nog steeds voortleven. Van gastronomie tot religie, langs Tokio, Godzilla en manga’s … Onze meeslepende tentoonstelling laat u kennismaken met de fascinerende wereld van Japan.

LEVENSECHTE DECORS

De tentoonstelling neemt u mee om te mediteren in een Zen-tuin en laat u door prachtige Torii wandelen om Boeddha te ontmoeten. Ontdek de oorsprong van de geisha’s en de legendarische samoerai voordat u uw waarzeggersinstinct de vrije loop laat door een kleine boodschap op een Omikuji-muur achter te laten.

Ga op een spirituele reis langs de Japanse kunsten. Van beeldende kunst tot origami en serviesgoed tot tatoeages ... Laat u betoveren door de artistieke rijkdommen van deze mythische archipel.

Trek op ontdekking door een echt Japans steegje en waardeer de sobere inrichting van de typische huizen.

日本

Luister naar de dromerige verhalen van de Japanse keizers voordat u in de bruisende moderne wereld belandt. Bezoek een capsulehotel, loop door een straat in Tokio en sta oog in oog met Godzilla. Automaten, motorfietsen, neonlichten, karaoke ... u waant u net in het land van de rijzende zon!

HET LAND VAN DE RIJZENDE ZON

Na een ommetje langs de Japanse film mag u de ruimte over de populaire Japanse cultuur in geen geval missen. Denk na over uw jutsu’s en trek uw beste cosplay-outfits aan in de mangaruimte om het op te nemen tegen Goldorak, Naruto, Sangoku en vele anderen. Ga terug in de tijd om de tekenfilms en videospelletjes uit uw kindertijd terug tot leven te brengen en ontdek welke vandaag populair zijn.

Online Ticket


© 2022 EUROPA EXPO. ALL RIGHTS RESERVED