WIE ZIJN WIJ?

COLLECTIONS & PATRIMOINES EN EUROPA 50 ZIJN REEDS MEER DAN 25 JAAR GESPECIALISEERD IN HET ONTWERP, DE UITWERKING EN ORGANISATIE VAN GROOTSCHALIGE TENTOONSTELLINGEN.

Het doel van beide bedrijven bestaat erin om het Belgische en internationale erfgoed te promoten aan de hand van tentoonstellingen die gewijd zijn aan artiesten, uitvinders of aanzienlijke figuren met internationale allure. In schril contrast met statische tentoonstellingen zorgen zij er steeds voor dat de bezoeker volledig ondergedompeld raakt in de sfeer van het thema.

Bovendien genieten ze van een vlekkeloze reputatie wat betreft de ontwikkeling van culturele evenementen op internationaal niveau.

Sinds 1991 liggen zij aan de basis van een tiental grote tentoonstellingen die om en bij de 3.000.000 bezoekers gelokt hebben. Een cijfer dat ontegensprekelijk buitengewoon mag genoemd worden.

Expo van Salvador tot Dali - ©IAR Art Resources

DE MUSEUMRUIMTE CALATRAVA

De tentoonstellingsruimte van het nieuwe internationale station van Luik, dat ontworpen werd door de wereldberoemde Spaanse architect Santiago CALATRAVA, mag er prat op gaan in Luik de culturele ontmoetingsplaats bij uitstek geworden te zijn voor tentoonstellingen en shows die bestemd zijn voor het grote publiek. We herinneren aan SOS Planet, Golden Sixties, 14/18, Salvador Dalí of Terracotta, die er de beste voorbeelden van zijn.

Ons team beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot tentoonstellingen rond talrijke thema's (“Tout Hergé” in Welkenraedt, “Tout Simenon” in Luik; Ik was 20 jaar oud in 45, Made in Belgium en Leonardo Da Vinci in Brussel). Het team is oorspronkelijk samengesteld uit een vijftiental personen die zich bezighouden met het ontwerp, de scenografie, de special effects, de opbouw van decors en ophangsystemen van A tot Z, maar ook met de communicatie en het hele beheer van ieder evenement.

Notre site web utilise des cookies pour faciliter la navigation.